Alamanuia ma lamepa lamepa o lamepa ia o loʻo faʻaaogaina i le gaosiga o galuega o fale gaosimea ma maina.I le faaopoopo atu i moli moli eseese o loʻo faʻaaogaina i le siosiomaga lautele, o loʻo i ai foʻi moli paʻu ma moli faʻamaʻi faʻaaogaina i siosiomaga faʻapitoa.

E tusa ai ma le punavai malamalama e mafai ona vaevaeina i lamepa malamalama masani (e pei o lamepa lamepa sodium, lamepa mercury, ma isi) ma moli LED.Fa'atusatusa i lamepa mining masani, o lamepa mining LED e sili ona lelei.

212

1. O moli moli o loʻo faʻaalia le maualuga RA> 80, o le lanu o le malamalama, lanu mama, leai se malamalama sese, e ufiufi ai le malamalama vaaia atoa o galu uma, ma e mafai ona tuʻufaʻatasia e R \ G \ B i soʻo se manaʻoga malamalama vaaia.Olaga: LED averesi le ola o 5000-100000 itula, faʻaititia tele lou tausiga ma le toe sui tau.

2. LED mining moli maualuga le lelei, sili atu le malosi, o le maualuga o le susulu o le falesuesue o loʻo i ai nei ua oʻo i le 260lm / w, o le faʻaogaina o le malamalama o le LED i le watt e oʻo atu i le 370LM / W, o le maketi o loʻo i ai nei i le gaosiga o le maualuga maualuga ausia le 160LM / W.

3. O faʻamalama faʻaleaganuʻu masani e iai le le lelei o le maualuga o le moli vevela, moli moli e oʻo atu i le 200-300 tikeri.LED lava ia o se punavai malamalama malulu, moli vevela maualalo ma moli, sili atu le saogalemu.

4. Seismic: O le LED o se faʻamalama malosi, ona o ona uiga faʻapitoa, faʻatasi ai ma isi mea e maua ai le malamalama e le mafai ona faʻatusatusa i le faʻalavelave faʻafefe.

5. Faʻamautu: 100,000 itula, pala mama o le 70% o le amataga.

6. Taimi tali: O moli LED o loʻo i ai se taimi tali o nanoseconds, o le taimi sili lea ona vave tali atu i punaoa malamalama uma.

7. Puipuiga o le siosiomaga: leai se mekeri uamea ma isi mea leaga i le tino.


Taimi meli: Mati-30-2022